pirmdiena, 2016. gada 1. februāris

DOMĀ KO DOMĀ


Viens no kosmiskajiem likumiem saka, ka “līdzīgais pievelk līdzīgo”.
 Ja tu pasauli uztver kā vietu, kur katrs tevi cenšas pakļaut, pieveikt vai apmānīt, kur tikai caur ciešanām ir ceļš uz ko labāku, kura ir pilna ar skauģiem un nelabvēļiem, kurā ar visiem spēkiem ir jāaizsargājas no ļauna, vai, ka “tas jau man neizdosies” – tad tas ir tas ko tu sev piesaisti, ko tu sev pievelc. Tavas domas un tas, uz ko tu koncentrējies, ir tas, kas veido, kas rada tavu realitāti. Vienu un to pašu notikumu vai situāciju vieni cilvēki uztver kā svētību, citi kā neveiksmi vai pat kā kādu lāstu. Taču labā ziņa ir tā, ka katra spēkos ir pacelties pāri negatīvajai domāšanai. Tiklīdz tu iemācies kontrolēt savas domas, tu spēj atbrīvoties no tiem saviem uzskatiem un priekšstatiem, arī no tiem saviem ieradumiem, kuri tevi notur negatīvajā domāšanā.
 Varbūt tu jūties kā iesprūdis, baidoties izdarīt nepareizo izvēli? Ieej savā iekšējā pasaulē un ļauj sev sajust, kas tev šajā brīdī ir labākais un piemērotākais. Dzīves laikā tev “atnāks” neskaitāmas idejas. Visām tām ir savs lietderīgums. Ieskaties sevī, kura no tām tu sajūti kā tev piemērotāko, tev labāko. Un seko tai, rīkojies, attīsti to. Ja izrādās, ka tas tomēr tev neder, mēģini ko citu. Galvenais - rīkojies, darbojies, tici sev.
 Tava dzīve kļūs daudz piepildītāka un laimīgāka, ja tu savās domās koncentrēsies uz augstāko jeb dievišķo sevī, nevis uz atšķirībām un salīdzinājumu ar citiem. Tava dzīve būs daudz piepildītāka ar mīlestību, ja tu pārstāsi meklēt atšķirīgo un iemācīsies mīlēt gan sevi, gan citus.
 Ja tavas domas nesaskan ar to, kādu dzīvi tu esi izvēlējies, padomā vēlreiz. Varbūt, ka tev šķitīs, ka savu domu novērošana ir kaut kas garlaicīgs, varbūt pat nogurdinošs un nevajadzīgs. Ja tā, tad varbūt paskaties cik tava dzīve ir garlaicīga, varbūt pat nogurdinoša, ja tu nenovēro savas domas. Atrod laiku sev katru dienu un ieej savā iekšējā pasaulē un pavēro uz ko tu koncentrē savu uzmanību. Izmani savu domāšanu tur, kur tā nav saskaņā ar tavu iekšējo sajūtu. Tiecies pēc prieka un laimes un tā būs tava! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru