otrdiena, 2016. gada 16. februāris

Čakru attīrīšana ar ūdeni


It īpaši ziemas mēnešos mēs reizēm fiziski jūtamies nogurdināti, nelīdzsvaroti, pat slimojam. Mēs laiku pa laikam varam justies nomākti, skumji, iztukšoti.
Mūsu neveselīgie ēšanas ieradumi, mūsu sintētiskā pasaule un tās radītais piesārņojums, mūsu uztraukumi un stress vājina mūsu Gaismas enerģijas lauku, kas ietver fizisko ķermeni un nosaka tā labsajūtu. Lai nodrošinātu veselību, spēku un enerģiju mūsu aktivitātēm, mums ir jāattīra, jāatjauno un jānostiprina eksistencei tik vajadzīgā gaisma, kas mūsu ķermeņiem dod tīrību un enerģiju.
Gaismas ķermenis uztur veselību. Tas nosaka kā mēs dzīvojam, novecojam, kā dziedināmies.
Te ir vingrinājums čakru attīrīšanai, kas var palīdzēt atkal justies iedvesmas un enerģijas piepildītiem un pilnībā izbaudīt šos ziemas mēnešus.

Čakru attīrīšana ar ūdeni.
Šo ieteicams veikt rīta dušas laikā. Ir labi, ka šīs nodarbes laikā ūdens apskalo gan augumu, gan roku pirkstus.
Stāvot kājās labās rokas plaukstu tuvinām pirmajai čakrai aptuveni 10 cm attālumā no tās “sajūtam” to. Tīrai čakrai sajutīsim vieglu vibrāciju. Šī sajūta plaukstā var būt kā viegla tirpoņa, vai arī kā aukstuma vai siltuma sajūta, vai arī kā lielāka vai mazāka blīvuma sajūta. Praktizējot, iemācīsimies atšķirt tīru no netīras čakras. Tīra ir augstākās, smalkākās, mazāka blīvuma vibrācijās. Netīra čakra ir blīvāka, sajūta var būt līdzīga kā aptaustot cukura vati.
Attīrīšanu veicam labās rokas pirkstu galus apļojot pretēji pulksteņa rādītāju griešanās virzienam trīs vai četras reizes. Tad noskalojam pirkstus dušas ūdenī, lai aizskalotu savāktos netīrumus. Tad pārejam pie otrās čakras, tad trešās un tā līdz septītajai.
Pirmā čakra atrodas pie kaunuma kaula starpenē, otrā čakra aptuveni plaukstas platumu zem nabas, trešā čakra atrodas saules pinumā, ceturtā sirds augstumā krūšu centrā, piektā atrodas kakla bedrītē, sestā pieres centrā, un septītā virs galvas – kā ārā nākoša no galvas “avotiņa”
Kad čakras ir attīrītas, atgriežamies pie pirmās čakras un atkal ar labās rokas pirkstu galiem iegriežam to pulksteņa rādītāju griešanās virzienā ar trīs vai četras reizes. To atkal veicam vispirms pirmajai, tad otrajai čakrai un tā līdz septītajai čakrai.
Šis vingrinājums ļauj katrai čakrai vibrēt un griezties tai atbilstošajā frekvencē, bez tādu enerģētisko netīrumu apgrūtinājuma, kas izsauktu ķermeņa saslimšanu.
Tīras čakras spēj piesaistīt dabiskās enerģijas, kuras uzpilda mūsu Gaismas enerģijas lauku un uztur labu veselību.
Par to, kā savu Gaismas ķermeni, kas nosaka mūsu dzīves, veselību, to kā mēs novecojam, attīrīt, pilnveidot, vai pat radīt no jauna, var uzzināt, apmeklējot Baltā Vēja nodarbības un darbnīciņas.      


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru