otrdiena, 2015. gada 1. septembris

2015.gada 28.septembrī sagaidāms "lēciens" cilvēces evolūcijā. Mainās cilvēku DNS un sākas jauna ēra


Mēs dzīvojam ļoti interesantā laikā. Nenoliedzami šis ir lielu pārmaiņu laiks. Gan globāli, gan individuāli. Pēdējā laikā internetā ir parādījies ļoti daudz informācijas par šī gada jūliju, augustu un īpaši septembri, kā laiku, kad varētu piepildīties daudzi senie pareģojumi par cilvēces pāreju jaunajā, “augstāku vibrāciju” laikmetā jau tīri fiziskā izpausmē. Dažādi eksperti izdara savus secinājumus par gaidāmo no dažādiem skatījumiem – gan astroloģiskā enerģētiskā fona, gan no mērījumiem par Zemes vibrāciju maiņām, gan Saules aktivitātes un kosmiskā starojuma intensitātes pieauguma. Tiek solīti jau ierasti globālu katastrofu scenāriji, gan masveida atmodas jeb apziņas paplašināšanās scenāriji.

Protams, ka redzēsim vai kas notiks, vai viss ritēs daudz maz ierastajā gaitā…Ieskatam pievienoju vienu tāda raksta diezgan brīvu tulkojumu, kas mani pašu ir uzrunājis – un gribētos, ka tā arī notiek. Laiks rādīs, kā būs…

Šeit raksta tulkojums latviski, zemāk saite uz anglisko versiju



2015.gada 28.septembrī sagaidāms “lēciens” cilvēces evolūcijā. Mainās cilvēku DNS un sākas jauna ēra.

Zeme ieiet tādā mūsu galaktikas apgabalā, kurā pastiprinās kosmisko enerģiju plūsma, kas ietekmē gan mūsu Sauli, gan maina cilvēku DNS. Ir dažādas prognozes par to, ka tas cilvēcei radīs daudz sociālo pārmaiņu, ieskaitot ļoti būtiskus atklājumus jaunās tehnoloģijās, atklāsies slepenās kosmiskās programmas un patiesība par ārpuszemes dzīvību.


Simons Atkinss, pazīstams zinātņu doktors, kurš ir specializējies Katastrofu risku bioelektromagnētiskajā prognozēšanā, pamato, ka Zeme un cilvēce piedzīvos evolūcijas lēcienu, saistot to ar Saules enerģiju izvirdumu šī gada septembrī.


Saules un citu kosmisko elektromagnētisko enerģiju plūsmas paātrinājums un pieaugums sagaidāms no augusta beigām līdz septembra beigām, ar kulmināciju 28.septembrī, kas izsauks to, kas tiek raksturots kā apziņas “vibrāciju maiņa”. Sagaidāmā kosmiskās enerģijas plūsma tiek saukta par “X vilni”.


“Mēs pašlaik piedzīvojam “evolūcijas vilni”,” saka dr. Simons Atkinss. “Tas, kam mēs tuvojamies, ir, agrāk vēsturē nepieredzētas, augsta līmeņa patiesas atbildes uz jautājumiem “Kas mēs esam?”, “No kurienes mēs esam ieradušies?” un “Kurp dodamies?” jeb “Kāds ir mūsu uzdevums un mērķis?”. Mūsu planēta gatavojas “pacelties” tik neticamā, nepieredzētā veidā,” saka Atkinss…


X viļņa iedarbība.

Šīs nākošās kosmiskās enerģijas dziļi un pamatīgi ietekmē cilvēku DNS un ierosinās lielus atklājumus. Atkinss norāda, ka … 2012. un 2013.gadā ieradās ārpuszemes būtņu  grupa lielās, Neptūna izmēra sfērās, kas izveidoja vibrāciju/frekvenču aizsardzības vairogu gan ap Sauli, gan ap Saules sistēmu. Viena no šo sfēru galvenajām funkcijām bija pielāgot ienākošās kosmiskās enerģijas mūsu Saules sistēmai un Zemei, lai cilvēce tās varētu labāk un mierīgāk tām pielāgoties un sagatavoties lielajām pārmaiņām…


Atkinss saka, ka 28.septembrī, 11:11 X vilnis bombardēs Zemi ar gamma gaismas fotonu daļiņām gaismas ātrumā tik intensīvi, ka tas izsauks momentānas DNS izmaiņas. To cilvēku apziņa, kuru vibrācijas būs vismaz Šūmaņa rezonanses vibrācijās 17 Hz, tiks paaugstināta līdz 5-tās dimensijas vibrācijām.


Paredzamais cilvēku skaits, uz kuriem šīs pārmaiņas iedarbosies, ir mazliet vairāk kā 2.3 miljardi, precīzais skaits ir atkarīgs no kolektīvās cilvēces sirdsapziņas vēlmē manifestēt šīs izmaiņas. Šīs kosmiskās enerģijas jau ieplūst un sfēras darbojās kā drošības bloki, samazinot šo enerģiju jaudu. Tas viss liek domāt, ka septembra beigās būs šo enerģiju maksimums, kura laikā notiks nozīmīgas pārmaiņas cilvēku psiholoģijā, tādējādi iedarbinot masveida gaismas būtņu pieaugumu, kuru vibrācijas paaugstināsies līdz augstajam (sevis) mīlestības enerģiju līmenim.


9.septembris ir zināms kā “neatgriezeniskuma punkts” un ir pati svarīgākā diena cilvēces vēsturē, saka Atkinss, uzsverot, ka tās nav beigas, bet gan masveida atmošanās, pacelšanās sākums visas pasaules līmenī, kur cilvēku vibrācijas paaugstināsies no 4.uz 5. dimensiju.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru