ceturtdiena, 2015. gada 12. marts

Atmoda jaunajam - Pavasara Saulgriežu uguns rituāls un Vienotības meditācija



Šogad īpaši sajūtami pavasaris nāk ar Saules gaismu un siltumu, daba un cilvēki mostas jaunam sākumam. Jaunajam Zelta laikmetam nostiprinoties materiālajā pasaulē, notiek daudz dažādas pārmaiņas gan pasaules līmenī, gan individuālajās dzīvēs. Pārmaiņas bieži vien notiek arī sāpīgā veidā, it īpaši, ja turamies pie vecā domāšanas veida un vēl neesam atmodušies jaunajam. Saskaņā ar senatnes zināšanām, atmoda jaunajam tiek aktivizēta un stiprināta ar dažādiem rituāliem jeb darbošanos neapzinātajā līmenī, tam izvēloties atbilstošu spēka laiku.

Pavasara saulgrieži ir viens no tādiem spēka laikiem, kad atvērtas "laika lūkas" un mēs varam maģiski izmainīt savas dzīves, izmainīt pasauli kopumā. Šajā pavasarī tas tiek pastiprināts ar Saules aptumsumu 20.martā. Šis daļējais Saules aptumsums būs novērojams arī Latvijā (kulminācija ap 12:00). Tas nozīmē arī jauna Mēness fāzi, un tas viss kopumā rada īpaši labvēlīgu enerģētisko fonu jaunā ienešanai mūsu dzīvēs un pasaulē.

Lai sevi aktīvi atmodinātu jaunajam, ieaicinātu to savās dzīvēs, aicinām piedalīties sekojošos pasākumos 21.martā:
 
 

·         Pavasara Saulgriežu uguns rituālā Daugmales Senču svētkalniņā, ierodamies līdz 07:45;



·         Vienotības Meditācijā, ko vadīs garīgi pilnībā atmodusies sieviete no Zviedrijas- Ella Maria Rīgā, Lāčplēša ielā 35- 16a, mansardā. No 12:00-16:00

Pēc rīta rituāla dodamies uz Rīgu, kur piedalāmies Vienotības meditācijā. Tiem, kuri ir gatavi atvērties dziļām pārmaiņām, atmosties jaunajam, iesakām piedalīties abos šajos pasākumos. Protams, ir iespēja piedalīties arī tikai vienā no šiem pasākumiem.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Precīzāka informācija:

Pavasara Saulgriežu uguns rituālā varam līdzi paņemt degošus priekšmetus, kas simbolizē to "veco", no kā vēlamies atbrīvoties, un jauno, ko vēlamies "ienest" savā dzīvē. Ierodamies līdz 07:45. Vēlamais pateicības ziedojums no 10,- €. Papildus informācija zvanot Mārai 29266349 vai Jānim 22069698

Vienotības meditācija

21.martā plkst.12:00 Rīgā, Lāčplēša 35-16a, Dzīves Zinātnes institūtā (durvju kods 1705 un 3459) viesosies garīgi pilnībā atmodusies sieviete no Zviedrijas- Ella Maria. Viņa vadīs Vienotības meditācijas, kas mūs savieno ar Avotu, ar Dievišķo, ļaujot izjust Vienotību ar Visu Esošo. Šīs ir ļoti spēcīgas un iedarbīgas meditācijas.

 

Vienotības meditācija- savienošanās ar Dievišķajām enerģijām

Vienotības Meditācija ir spēcīga meditācija, kuras laikā notiek savienošanās ar Dievišķajām enerģijām, lai palīdzētu katrā dalībniekā atmodināt garīgās enerģijas. Šī sakrālā Svētība dod iespēju bez piepūles atbrīvot prātu un atmosties dzīves patiesajai burvībai un skaistumam. Vienotības Meditācija rada neirobioloģisku pārmaiņu, kas paātrina garīgās Atmodas procesu.

Vienotības Meditācija ir pieejama ikvienam un visiem. Tā ir bez vārdiem un notiek klusumā. Dalībniekiem nav nekas jādara, kā vien jāsaņem svētība. Nav nepieciešama kāda iepriekšēja pieredze. Dažādu ticību, priekšstatu un dzīvesveidu cilvēki pēc piedalīšanās Vienotības Meditācijā piedzīvo ļoti dziļas pārmaiņas, dzīves uzlabošanos.

 

Vienotības Meditācijas notiek no 2012.gada un veicina planetāro pārmaiņu apzināšanās procesu. Vienotības Meditācija ļauj piedzīvot Vienotību ar Visu, Vienu Mīlestību, Vienu Apziņu, Vienotību ar visu, kas eksistē. Tā uzsāk ķēdes reakciju, kas rada kritisko masu tam, lai jūs un visu cilvēci aizvestu līdz pilnīgai brīvībai.

 

Vienotības Meditācijas laikā saņemtās enerģijas tuvina mūs atdalītības sajūtas beigām. Vienotības Meditācija nav saistīta ar kādu noteiktu mācību, uzskatu sistēmu vai filozofiju. Tā ir Garīgā Atmoda. Tā ir JUMS.

 

Šajā reizē mums būs iespēja uzdot Ellai Mariai jautājumus, lai uzzinātu, kā ir dzīvot un ikdienā atrasties citā apziņas stāvoklī.

Kā īpaša dāvana tikai mums te, Latvijā, programmā būs divas vienotības meditācijas!

Lūdzam ierasties kādu brīdi pirms norādītā sākuma laika, lai noskaņotos Vienotības Meditācijas enerģijām.

Pateicības ziedojumi telpu nomai un Vienotības Meditācijas vadītājas Ellas Marijas un pavadošo cilvēku ceļa izdevumu segšanai sākot no 21€.

Lūdzam iepriekš pieteikties: marabrante@inbox.lv vai 29266349, lai varam aptuveni plānot dalībnieku izvietošanu telpā.

Lūdzu, piesakoties norādiet, vai vēlaties sēdēt uz grīdas vai uz krēsla.

Ar pavasarīgi siltiem sveicieniem,

Māra un Jānis





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru