otrdiena, 2015. gada 27. janvāris

ATMODAS MĀCĪBA

    SEVIS ATBRĪVOŠANA VIENOTĪBAI AR VISU KAS IR

 
Šis ir jauns piecu nodarbību cikls. Tā laikā gan gūsim zināšanas, gan praktizēsim to, kas saskaņā ar Vienotības universitātes mācībām sniedz pilnīgu atbrīvošanos no tā, ka prāts, emocijas, mūsu ego kontrolē mūsu dzīves. Tas ir ceļš ko praktiski ir izgājuši visi pasaules apgaismotie. Ir bijusi dažādi ceļi. Šis ir šī laika enerģijām atbilstošs “ātrais” atmodas ceļš jebkuram cilvēkam jo šis ir cilvēces masveida atmodas laiks.

1.nodarbībā 28.janvārī uzzināsim kā darbojas prāts, kas ir emocijas, virzība uz apgaismību, atmodu, apziņas paplašināšanos…apgaismoto pieredze un atziņas, Vienotības universitātes atmodas mācība.

2.nodarbībā 4.februārī padziļināti aplūkosim prāta un emociju, sajūtu darbību un praktizēsim atbilstošas atbrīvošanās prakses.

3.nodarbībā 11.februārī koncentrēsimies uz izpratni, ka jebkuras attiecības atspoguļo mūsu pašus, apzināsim, ka arī “es pats” ir tikai pieņēmums, koncepts…turpināsim atbrīvošanās prakses.

4.nodarbībā 18.februārī uzzināsim un apzināsim, ka viss notiek automātiski, apzināsim to apziņas līmeni, kurā automātiski notiek arī atmoda, mīlestība, vienotība ar visu kas ir, apgaismība…

5.nodarbībā 25.februārī visu nostiprināsim ar apcerēm par katru mācību, ar nostiprinošām praksēm un rituālu.

Viena no nostiprinošajām praksēm katru vakaru būs Atbrīvošanās svētība (dikša) un Atbrīvošanās mantras klausīšanās esot pilnīgi atvērtā, atbrīvotā stāvoklī

Aicināti visi, kuri vēlas gūt dziļas un ļoti koncentrētas zināšanas un kuri ir gatavi ļauties patiesi dziļam un iedarbīgam atmošanās procesam. Šeit jāatgādina, ka atmoda, apgaismība šajā izpratnē nozīmē apziņas maiņu jeb izplešanos, kas ļauj pavisam savādāk uztvert gan mūsos, gan apkārt notiekošo un kas nepavisam nenosaka to, ka mums būtu apzināti jāmaina sava līdzšinējās dzīves vide (attiecības, darbs, dzīves vieta…).

Nodarbības sākas plkst.18:15 katru trešdienu norādītajos datumos, ilgst aptuveni līdz 21:15. Norises vieta Dzīves zinātnes institūtā, Rīgā, Lāčplēša ielā 35-16a (durvju kods 3459). Vēlamais ziedojums par vakaru sākot no 10,-EUR

Nāciet paši un aiciniet līdzi arī domubiedrus. Papildus informācija rakstot uz baltvejs@gmail.com vai zvanot 22 069 698 Jānim.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru