otrdiena, 2016. gada 8. marts

NĀKOTNE IR TAGAD. MARTA ENERĢIJAS


Arvien vairāk cilvēku uz mūsu planētas apzinās un sajūt, ka mūsu planētas un mūsu vibrāciju nepārtraukta paaugstināšanās, kosmosa enerģiju intensitātes pieaugums ir daļa no mūsu ceļa gadu no gada, ar katru ciklu, šeit uz Zemes. Ir dažādi uzskati par to, kad tas sākās un kad tas beigsies. Populāras atzīmes laikā ir 1987.gads kā sākums sagatavošanās posmam pārejai jaunās enerģijās. Tad 2012.gads kā šī posma beigas un aktīva enerģiju vibrāciju paaugstināšanās laika posma sākums. Šis posms turpināšoties līdz 2038.gadam, ar tuvākajiem “starpfinišiem” jeb kulmināciju punktiem šogad, 2016.gadā un nākošo 2018.gadā.  Lai spētu augt līdzi šīm enerģijām, šīm arvien augtākām vibrācijām, ir jāiemācās pārvaldīt savas emocijas un prātu. Nepārvaldītas emocijas šajās koncentrētajās enerģētiskajās izmaiņās, kas spēcīgi izpaužas katra gada aptumsumos, īpašajos Mēness spēka laikos, saulgriežos un saulstāvjos, katru tādu cilvēku mētās kā skaidu šajā enerģiju jūras vētrā.

Šajā, marta mēnesī ir divi aptumsumi. Šādi mēneši vienmēr iezīmē nozīmīgus pagrieziena punktus mūsu dzīvēs. Tie ļauj mums pārslēgties un pieslēgties pilnīgi jaunām mūsu realitātes dimensijām. To ietekme ilgst līdz 19 gadiem pēc šī pagrieziena punkta. Tādēļ ir ļoti svarīgi pievērst īpašu uzmanību tam, ko mēs sakām, ko mēs izlemjam aptumsumu laikā, jo šajā laikā pateiktais un paveiktais ir praktiski nemaināms.

9.marta naktī uz rīta pusi notiks pilns Saules aptumsums. Latvijā tajā laikā vēl ir nakts un tas nebūs novērojams, tomēr tā ietekme skar visu planētu. Aptumsuma maksimums ir 3:57. Aptumsuma enerģijas vārti sāk darboties jau trīs dienas pirms tā un beidzas trīs dienas pēc tā. Maksimuma laikā aptuvenu četru līdz piecu minūšu laikā ir īpašs laika sprīdis koncentrēta nodoma īstenošanai, jo tad lineārais laiks un šīs dimensijas telpa it kā apstājas, dzīvības spēks neierobežoti plūst uz Zemi, un mūsu meditācijas, nodomi, lūgumi tiek ienesti tieši Saules enerģijas portālā.
Šajā laikā ir lieliska iespēja atbrīvoties no savām vaļībām, atjaunot savus fiziskos ķermeņus ar dabiskas un veselīgas pārtikas ēšanu, ar pietiekamu miegu, ar labu, augstu vibrāciju ūdeni, ar mums atbilstošiem fiziskiem vingrinājumiem, ar nesavtīgu kalpošanu un palīdzēšanu citiem. Mostas tās senās viedās zināšanas, kas dzīvo katrā no mums – tās kuras mums palīdz saskatīt un uztvert dažādās realitātes ap mums un izvēlēties to, kura visvairāk palīdz mūsu vislabākajai attīstībai.

Ja līdz šim vēl neesi sajutis to enerģiju intensitāti, kas plūst uz mūsu planētu, tad, visticamāk, jau ļoti drīz to sajutīsi. Šajā mēnesī, 2016.gada martā, pārmaiņu vēji pūtīs ļoti spēcīgi. Tos pastiprina gan divi aptumsumi, gan pavasara saulgrieži, gan citu planētu un zvaigžņu iedarbība. Jau no 6.marta sāk iedarboties Saules aptumsuma enerģija, tā pastiprinās 9.martā pilnajā Saules aptumsumā, sasniedzot sava spēka maksimumu saulgriežu laikā 20.martā un izbeidzot savu enerģijas uzliesmojumu trīs dienas pēc Mēness aptumsuma 26.martā. Mēness aptumsuma maksimums ir 23.martā plkst.13:47 un Latvijā tas nav novērojams. Neatkarīgi no tā vai tu zini par šiem spēkiem un šo enerģiju plūsmu, vai tu uzticies vai arī neuzticies astroloģijai, ikvienu no mums šīs enerģijas ļoti spēcīgi ietekmē.
Tas ir laiks, kurā mums pilnībā jāpārveido sevis izjūta, savas patības izjūta atbilstoši tai jaunajai dimensijai, kura sevi atklāja Saules aptumsumā. Jauns sākums. Atjaunota izpratne par apkārtējo pasauli un mūsu vietu tajā. Spēcīgas draudzības saites ar cilvēkiem, kurus mēs cienām un apbrīnojam, kuri ir mūsu transformāciju ierosinātāji, un kurus arī mēs dziļi ietekmējam. Aizrautīga un sparīga vēlme kļūt par tiem pirmajiem, kuri rada vienotību, sadarbību un mieru tur, kur līdz šim ir bijusi sadalītība, nošķirtība un nesaskaņas.

Šis laiks uzsāks neticamas pārmaiņas, liks pārskatīt savas dzīves jēgu un mērķus. Radīsies jautājumi par dzīves pamatiem, par tās nenoteiktību, pēkšņi vari sākt sevi apšaubīt, justies nedroši, varbūt pat apātiski, var uzrasties jautājumi par to, kas tad patiesībā ir iegūts un kas ir zaudēts, un kas vēl nav sasniegts – un tas notiks gan individuālajā, gan kolektīvā līmenī.
Atcerieties, ka dualitātē telpa ir radīta pateicoties saspiesta laika enerģijai, ārpus dualitātes laiks ir nofiksēts bezgalīgā ārpuslaika tagadnē, kur enerģija plūst domas ātrumā. Šajā marta starp aptumsumu laikā ikviens var augt savā daudzdimensiju apziņā, savā dievišķajā apziņā. No šī apziņas stāvokļa vērojot dualitātes lineāro dimensiju, tu skaidri saskatīsi ka te pilnīgi visam ir kāds noteikts iemesls. Ka fiziskā dzīve ir mērķtiecīga ilūzija, lai mēs apgūtu radīšanu. Ikvienā no mums var tikt no jauna ielādēta jeb atvērta zināšana, ka katrs mēs esam garīgas būtnes, ka īslaicīgi lieto bioloģisku ķermeni.
Šajā laikā ikvienam ir dota jauna iespēja atbrīvoties no ilūzijām, no dūmiem un spoguļiem, un tas ir vajadzīgs, lai saskatītu apslēpto patiesību gan sevī, gan citos.

Dažas turpmākās nedēļas ik pa brīdim pavēro sevi “no malas”, pavēro savas emocijas – kā tās rodas, kā tās uzliesmo, kā tās izpaužas, kādas situācijas tā “ieslēdz”. Iepazīsti savas emocijas, savas sajūtas. Un neļauj savām emocijām ietekmēt tavu rīcību. Mācies tās pārvaldīt.  
No 8.marta aktivizējas arī tādas enerģijas, kas var izsaukt nedrošību un neapmierinātību no vienas puses, kas savukārt spēcina izaugsmi un rada jauna spēka rašanās iespēju no otras puses. Šī enerģija liek no jauna izvērtēt savus garīgos nodomus, lai tie iekļautos šīs 3.dimensijas jeb materiālās dzīves iespējās. Var izpausties ļoti spēcīga kritika, spēcīga pretēja uzskata paušana un nesaprašanās ar tiem, kuru uzskati atšķiras. Tas nozīmē arī to, ka “lidināšanās augstākajās sfērās” tev nekalpos, ja tu pazaudēsi savu pamatu dualitātē. Sazemēšanās ir ļoti svarīga. Būt gaisīgam, nepiezemētam nav tas pats, kas būt pozitīvam.
Šajā laikā ir jābūt elastīgam, lai spētu būt stingrs, nelokāms, stiprs un mērķtiecīgs un tādējādi lai spētu pārvarēt negaidītus šķēršļus.
Šī gada marta enerģiju uzplūds var viegli iemest emociju ekstrēmos, ja prāts un emocijas netiek pārvaldītas. Katram ir jāspēj pārvaldīt bailes, remdēt depresiju un apātiju ar mentālu pašdisciplīnu. Mums jākļūst par emociju pārvaldīšanas meistariem, lai sasniegtu mentālu skaidrību – tā ir galvenā marta enerģiju mācība.

Jupitera retrogrāds ilgs līdz 9.maijam, un tā iedarbība būs jūtama līdz pat 8.augustam. Tas liek mūsu dzīves filozofijai būt iezemētai realitātē, kas ļaus mums kļūt laimīgākiem. Mūsu prasmes un resursi jāizmanto praktiskā veidā. Ir ļoti svarīgi, ka mēs esam iekšējā veselumā, ka mums ir drosme būt patiesiem pret sevi, un ka nodrošināmies, ka mūsu lēmumi ir lietderīgi. Šis ir daudzu paralēlu realitāšu laiks. Ir vajadzīgs, lai mūsu izvēles un lēmumi būtu augšupceļoši, apgaismojoši – tādi, kuri palīdz nest vairāk gaismas visai cilvēcei un ienes vairāk prieka mūsu pašu dzīvēs.
Saturna retrogrāds sākas 25.martā un ilgs līdz 13.augustam. Tā ietekme jeb ēna būs jūtama līdz 19.novembrim. Tas ir laiks atdzīvināt savu augstāko meistarību. Pat, ja šķiet, ka tumsa ir mums tik tuvu, gaisma uzvar pateicoties ikviena no mums atmodinātai apziņai. Kad mūsu sirdis staro, kad staro mūsu augstākā patiesība, mēs piesaistām sev apkārt garīgākus cilvēkus, mēs saklausām jaunās dzīves aicinājumu, jaunās apziņas aicinājumu, jaunās pasaules aicinājumu – pasaules, kuras pamats ir mīlestība, patiesība un miers.  

Izmantoti interneta materiāli:
www.MichelleKaren.com
www.Earth-Keeper.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru