otrdiena, 2015. gada 25. augusts

ENERĢĒTISKĀ DZIEDINĀŠANA




Gaismas lauks ir kā starpnieks starp jūsu smadzenēm, kur jūs sevi pieredzat kā atšķirīgu indivīdu, un jūsu īpašo (unikālo) apziņu un Avotu (Garu), kur mēs esam Vienoti jeb kur VISS IR VIENS. Tas ir instruments caur kuru jūs izsapņojat savu izpausto pasauli. Šī pasaules sastāv no gaismas un vibrācijām, tādējādi tas, kas vibrē jūsu gaismas laukā, to jūs radāt izpaustajā pasaulē. Kad mēs paaugstinām mūsu gaismas lauka kvalitāti, mēs aktivizējam veselības un ilgmūžības gēnus, kas ļauj mums dzīvot mūsu dziļākajai būtībai atbilstošākas, laimīgākas dzīves.

Šīm seno zintnieku viedajām zināšanām šodien ir daudz grūtāk piekļūt nekā mūsu senčiem pirms 10,000 gadiem vai senāk, kuri dzīvoja garākas un veselīgākas dzīves. Mēs vairs nevaram sasniegt šos prāta jeb apziņas līmeņus, jo toksīni mūsu prātos, smadzenēs un ķermeņos, mūsu ikdienas stresi neļauj mums pieredzēt vienotību ar visu radīto, neļauj mums atjaunot mūsu gaismas lauku. Šeit īsti nepalīdz ne ilgstoša meditēšana, ne nepārtraukta OM skandēšana.

Seno zintnieku viedā gudrība ļauj jums apzināties, ka viss jūsu dzīvē ir tas, ko jūs esat izvēlējušies izsapņot izpaustajā pasaulē, ieskaitot nošķirtas, atsevišķas būtnes pieredzi, ieskaitot arī emocionālās sāpes un ciešanas, ko jūs piedzīvojat. Pat šķietamā mūsu fiziskajām sajūtām uztveramās pasaules nošķirtība no neredzamās smalko enerģiju pasaules ir tikai sapnis, ko esat radījuši. Tomēr tad, kad jūs pieredzēsiet to, ka viss ir savstarpēji savienots, jūsu prioritātes mainīsies, un paaugstināsies jūsu spēja tās izdzīvot un uzlabosies arī jūsu spēja neapzinoties sev nekaitēt.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru