piektdiena, 2015. gada 10. jūlijs

Dzīve ir ceļojums


 
"Dzīve ir ceļojums. Viss ir ceļojums. Viss ir process. Dievs ir process. Viss, kas ir- nauda, veselība, attiecības, vārds un slava, panākumi un neveiksmes, pārbaudījumi, kas nāk un iet, tas viss ir dzīve un no jums tiek sagaidīts, ka ar visu to tiekat galā.
 
Tikai tad, ja skatīsities sejā šiem izaicinājumiem un pārbaudījumiem, tad augsit. Tikai tad jūsu dzīves ceļojumā ir kustība. Ja nesastopiet dzīves piegādātos izaicinājumus, tad nav kustības, un jūs esat iesprūduši. Un tā, dzīve piedāvās dažāda veida pārbaudījumus. Sākot no kārtības līdz nekārtībai, no nekārtības līdz kārtībai, dzīve virzās cikliski…lai kādā jūs būtu stāvoklī, problēmas nāks un būs. Vienotība jums palīdz un dod zināšanas, lai sastaptu šos pārbaudījumus. Ja tās pareizi uztverat, tad tās izzūd.
 
Pēc kāda laika uzrodas kāda cita problēma. Un atkal, jums tai jāskatās sejā, un tieši tad jūs atkal varat augt. Šādai izaugsmei nav gala. Nepārtraukti būs izaicinājumi un nepārtraukta būs izaugsme.
 
Tā ir veidota dzīve. Jūs nevarat iedomāties dzīvi bez kaut vienas problēmas. Tāda dzīve neeksistē. Bez izaicinājumiem jums būtu sajūta, ka mirstat. Jums nebūs sajūta, ka dzīvojat. Lai dzīvotu, jūs saņemat pārbaudījumus."
 
Vienotības universitātes Atmodas mācība

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru