pirmdiena, 2015. gada 21. decembris

Ziemas Saulstāvju rituāls 23.decembrī

Svētīgs Saulstāvju laiks katrā cilvēkā un mājā!

23. decembrī plkst.18:30 aicinām uz Ziemas Saulstāvju rituālu Daugmales Senču svētkalniņā.
Šis ir laiks, kad cilvēkam dots spēks veikt izmaiņas savā dzīvē. Šis laiks piedāvā iespējas atrisināt agrāk neiespējamas problēmas. Ne velti šo laiku sauc par brīnumu laiku.

Rituāls savukārt ir process, kas smalkajā plānā apstiprina, spēcina un nostiprina izmaiņas.
Daudzi cilvēki jau apzināti “pagriezuši” savas dzīves gājumu garīgās attīstības virzienā. Citi sāk meklēt un mostas. Citi vēl guļ. Katram savs likteņa lemtais laiks. Šajā ziemas Saulstāvju laikā esam skaidri sajutuši, ka cilvēkiem ir vajadzīgs SPĒKS, lai izkļūtu no ierastās dzīves straumes, lai pagrieztos pretim gara gaismai, lai atvērtu sirdi, lai pietuvotos savam dievišķajam, savai dvēselei.

Viens no šī gada Ziemas Saulstāvju rituāla nodomiem ir - cilvēkiem rast sevī iekšējo spēku ieiet Zelta laikmetā. Tas katram ir jāizdara pašam. Tā kā šis ir ķekatu, budēļu laiks, kad senāk sētās ienāca ķekatiņu svētība, tad šogad mums visvairāk noderētu Lāča svētība un spēks. Lācis mums asociējas ar spēku, tas nes veselību, iznīcina veco, lieko un nevajadzīgo, aizdzen kaites, ļaunumu, sargā savu zemi, nes auglību gan cilvēkiem, gan zemei, midzina un šūpo mūsu mazuļus, ir klātesošs ne tikai Ziemassvētku gājienos, bet piedalās arī kāzās... Lai mainītu dzīves virzienu (atvērtu sirdi, pārietu no prāta uz sirdi) ir vajadzīgs Lāča spēks. Lielajos uzsākumos Lācis nāk ar savu svētību. Tādēļ rituālā pievienosim sev Lāča spēku, drosmi, veselību un gara spēku!

Otra ļoti svarīga rituāla tēma būs... karmas attīrīšana. Tā nu sanācis, ka 23. decembris austrumu zvaigžņu zīmēs rāda, ka diena ir lieliska karmas tīrīšanai. Karma ne tikai veido mūsu ikdienu, bet arī ierobežo mūs un neļauj atvērties jauniem iesākumiem. Karma ir jāattīra pareizā laikā ar spēcīgām metodēm... rituāls ir viens no tiem. 23. decembris ir šāda enerģētiski labvēlīga diena gan vispārējo traucējošo priekšstatu, gan problēmu atbrīvošanai, it īpaši to priekšstatu atbrīvošanai, kas traucē radīt bagātību. Tāpēc īpaši aicinām tos, kuri piedalījušies bagātības kanāla atvēršanas darbnīcās un procesos.

Un, protams, šajā spēka brīdī mēs strādāsim arī kopuma labā.
Aicinām jau iepriekš pārdomāt un sagatavot sarakstiņus par to, ko vēlaties atbrīvot no sevis un savas dzīves. Ja tuvāk sirdij ir ķekatnieku baļķu vilkšana, tad varat kādā malkas pagalītē “ielikt” visu nokalpojušo, veco, lieko. Pagalīti vai sarakstu rituālā laikā atdosiet ugunij. Otrā sarakstiņā raksiet to, ko vēlaties ieaicināt dzīvē- raksiet savas vēlmes!

Līdzi ņemiet darbīgu noskaņojumu, prieku un smaidu. Varbūt, ka noder kabatas lukturītis, saliekamais soliņš, termoss ar tēju, kāda piparkūka... :)
Mugurā velciet laika apstākļiem atbilstošu apģērbu un apavus. Aicinām uz pleciem likt gaišas sagšas vai apmetņus.
Pieteikties: Māra 29266349, Jānis 22069698
Dalības maksa rituālā- ziedojums no 10€
Lūdzu, padalieties ar šo informāciju arī ar draugiem un domubiedriem.
Uz tikšanos,
Māra un Jānis