trešdiena, 2014. gada 12. marts

Garīgās atmodas meditācija 28.un 29.martā




Mīļs, mīļš sveiciens visiem!

Mēs domājam un runājam par garīgo atmodu, par pilnīgu garīgo atmodu, par spēju izpausties kā garīgai, dievišķai būtnei, kā Gaismas Cilvēkam. Par paplašinātu apziņu, par būšanu tajā līmenī, kur katrs apzināmies, ka Viss ir Viens un katrs Viens ir Viss.

Marta beigās Rīgā viesosies kāda garīgi pilnībā atmodusies dāma no Zviedrijas - Ella Marija. Viņa Rīgā novadīs 2 meditācijas. Meditācijas, kas mūs savieno ar Avotu, ar Dievišķo, ļaujot izjust Vienotību ar Visu Esošo. Tie, kuri ierpiekš ir piedalījušies šajās meditācijās, saka, ka tās ir ļoti spēcīgas un iedarbīgas...



Vienotības meditācija


Savienošanās ar Dievišķo pirmsākumu


 


Vienotības Meditācija ir jauna spēcīga meditācija, kuras laikā notiek savienošanās ar Dievišķajām enerģijām, lai palīdzētu katrā dalībniekā atmodināt garīgās enerģijas. Šī sakrālā Svētība dod iespēju bez piepūles atbrīvot prātu un atmosties dzīves patiesajai burvībai un skaistumam. Vienotības Meditācija rada neirobioloģisku pārmaiņu, kas paātrina garīgās Atmodas procesu.

Vienotības Meditācija ir pieejama ikvienam un visiem. Tā ir bez vārdiem un notiek klusumā. Jums nav nekas jādara, kā vien jāsaņem svētība. Nav nepieciešama kāda iepriekšēja pieredze. Dažādu ticību, priekšstatu un dzīvesveidu cilvēki pēc piedalīšanās Vienotības Meditācijā piedzīvo ļoti dziļas pārmaiņas, dzīves uzlabošanos.

Vienotības Meditācijas notiek no 2012.gada un veicina planetāro pārmaiņu apzināšanās procesu. Vienotības Meditācija ļauj piedzīvot Vienotību ar Visu, Vienu Mīlestību, Vienu Apziņu, Vienotību ar visu, kas eksistē. Tā uzsāk ķēdes reakciju, kas rada kritisko masu tam, lai jūs un visu cilvēci aizvestu līdz pilnīgai brīvībai.

Vienotības Meditācijas laikā saņemtās enerģijas tuvina mūs atdalītības sajūtas beigām. Vienotības Meditācija nav saistīta ar kādu noteiktu mācību, uzskatu sistēmu vai filozofiju. Tā ir Garīgā Atmoda. Tā ir JUMS.

 

 
Vienotības Meditācijas notiks Rīgā, Lāčplēša ielā 35
 
28.martā plkst. 19:00 – 21:00
29.martā plkst. 17:00 – 19:00

Lūdzam ierasties kādu brīdi pirms norādītā sākuma laika, lai noskaņotos Vienotības Meditācijas enerģijām.

Pateicības ziedojumi telpu nomai un Vienotības Meditācijas vadītājas Ellas Marijas (Zviedrija) un Daigas Jurensones (Zviedrija) daļējai ceļa izdevumu segšanai no 10,- EUR

Lūdzam iepriekš pieteikties: marabrante@inbox.lv vai baltvejs@hotmail.com

ceturtdiena, 2014. gada 6. marts

Sibīrijas šamane AINA Rīgā


Sibīrijas šamanes Ainas semināri Rīgā 2014.gada martā

Visiem, kuriem interesē pašiem izgatavot savas šamaņa bungas kā īstu Spēka Rīku  un apgūt prasmi tās izmantot dziedināšanā, vēl ir iespēja pieteikties uz šamanisma darbnīcām 15.un 16.martā. Katrā darbnīcā vēl ir pāris brīvu vietu!

 

Šamanisma praktiskās darbnīcas vada AINA (tas ir šamaņa vārds, īstajā vārdā Anastasija Plugareva). AINA, kā jau mūsdienās tas visbiežāk notiek, ir apvienojusi senās un mūsdienu zināšanas. AINA ir gan psiholoģijas zinātņu kandidāte un starptautiski atzīta psihotrenere, gan šamanisma tradīciju kopēja. Spēcīga šamane un lieliska Skolotāja.

 

15.martā 10:00 – 20:00 seminārs

„Šamaņa bungu izgatavošana” Seminārs „Šamaņa bungu izgatavošana”

 

Jums ir unikāla iespēja radīt šamaņa bungas 1 dienas laikā!

No agra rīta līdz vēlam vakaram, iegrimstot Radītāja telpā, jūs ar savām rokām radiet sakrālu instrumentu.

Šamaņu bungu izgatavošana – tā ir unikāla iespēja izgatavot maģisku instrumentu dabas noslēpumu un savas iekšējās pasaules izzināšanai. Bungu izgatavošana ir ļoti spēcīga radoša nodarbe, kuras milzīgi pozitīvais enerģijas lādiņš saglabājas atmiņā uz visu dzīvi.

 
Piedalīties šajā seminārā ir aicināts ikviens, kurš vēlas iegūt uzticamu palīgu dažādās šamanisma un psiholoģiskās praksēs. Pašu rokām izgatavotas bungas piepilda tās ar jūsu personīgo enerģiju.

 
Seminārs-darbnīca notiks 15.martā no 10:00 līdz 20:00, Rīgā Lāčplēša ielā 27

Vietu skaits grupā ierobežots, vieta tiek rezervēta tikai pēc priekšapmaksas saņemšanas.:)

 Pieteikties uz semināru un saņemt papildus informāciju var rakstot uz e-pastu: baltvejs@hotmail.com   vai http://sidrabvejs.blogspot.com/p/darbnicu-dalibniekiem.html

Dalības maksa – 220,- EUR, pieteikšanās līdz 10.martam

 

 

16.martā 10:00 – 18:00 seminārs

 „Šamanisma prakses sievišķo un vīrišķo enerģiju dziedināšanai un līdzsvarošanai”

Izmantojot savas šamaņa bungas.

Pasaules harmonijas pamatā ir polaritāšu līdzsvars. Pašas būtiskākās polaritātes, līdzīgi kā mūsu planētai ir Ziemeļu un Dienvidu poli, ir vīrišķās un sievišķās enerģijas. Dažādos laikmetos šo enerģiju plūsma ir izpaudusies atšķirīgi. Visos laikos un visās tradīcijās ir godināti Debesu Tēvs un Zemes Māte kā vīrišķo un sievišķo enerģiju pirmizpausme, no kuras dzimst viss dzīvais. Šīs sakrālās enerģijas plūst cauri cilvēkam, izpaužoties vīrišķajās un sievišķajās īpašībās kā nelokāmība un elastība, mērķtiecība, prasme pieņemt sekas jeb rezultātus, to daudzveidīgo izpausmi. Katrā sievietē ir gan sievišķā, gan vīrišķā enerģija, līdzīgi kā katrā vīrietī ir vīrišķā un sievišķā enerģija, un tieši to polaritāte jeb atšķirība rada starp tām pievilkšanos. Tagad ir pienākuši tādi laiki, kad mēs varam apzināti izmainīt un līdzsvarot vīrišķās un sievišķās enerģijas sevī un pasaulē.

Ar šamaņu bungu palīdzību ieiesim izmainītas apziņas stāvoklī, kontaktēsimies ar Visuma spēkiem, virzīsim dziedinošas enerģijas harmonijas un līdzsvara atjaunošanai tur, kur tas ir izjaukts (slimības, problēmu situācijas). Šamaņa bungu skaņa līdzsvaro enerģiju plūsmas gan cilvēka ķermenī, gan cilvēka dzīvē. Ar šamaņu bungām diagnosticēsim, pētīsim problēmu cēloņus un iespējamo nākotni.

 

Seminārs notiks 16.martā 10:00 – 18:00, Rīgā, Lāčplēša ielā 27

Vietu skaits grupā ierobežots, vieta tiek rezervēta tikai pēc priekšapmaksas saņemšanas.:)

Pieteikties uz semināru un saņemt papildus informāciju var rakstot uz e-pastu: baltvejs@hotmail.com   vai http://sidrabvejs.blogspot.com/p/darbnicu-dalibniekiem.html

Dalības maksa –110,- EUR, pieteikšanās līdz 10.martam